ΗΛΙΚΙΑ 6 - 13    ΑΡΘΡΑ

Πώς να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του παιδιού σας

Όλοι οι γονείς αγχωνόμαστε όταν συμβαίνουν διάφορα στη ζωή (ή το μυαλό) του παιδιού μας και τα κρατάει μυστικά. Μάθετε πώς να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του και να γίνετε εσείς ο έμπιστος γονιός όπου θα καταφεύγει το παιδί για να μοιραστεί τα μικρά και μεγάλα μυστικά του!

10 συμβουλές για εργαζόμενες μαμάδες

Προφανώς και δεν προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα μέσα στη μέρα, προφανώς και θα θέλατε η μέρα να έχει 34 ώρες, από τις οποίες κάποιες να είναι κρυφές και αφιερωμενες μόνο στον εαυτό σας.

Η ζεστασιά του πατέρα επηρεάζει τις επιδόσεις των παιδιών

Η ζεστασιά της πατρικής αγάπης έχει μια ιδιαίτερη επίδραση στους εφήβους και τους κάνει να νιώθουν μεγαλύτερη αισιοδοξία και να θωρακίζονται με αποφασιστικότητα να πετύχουν υψηλότερους στόχους.

Η παιδική παχυσαρκία δεν οφείλεται μόνο στο φαγητό!

Τρεις νέες έρευνες επισημαίνουν ότι η παιδική παχυσαρκία δεν είναι μόνο θέμα υπερβολικού φαγητού, έλλειψης σωματικής άσκησης ή κακού μεταβολισμού.

Τα 6 είδη «τοξικών» ανθρώπων που κάθε μαμά οφείλει ν’ αποφεύγει!

Σε γενικές γραμμές, ως «τοξικοί» χαρακτηρίζονται οι άνθρωποι που με κάποιο τρόπο περνούν «διπλά» μηνύματα βάζοντας τους άλλους σε σκέψεις ή κάνοντάς τους να νιώθουν υποτιμημένοι ή «λίγοι» συγκριτικά με αυτούς. 

Βοηθήστε το παιδί σας να οργανωθεί

Τα πλεονεκτήματα μιας καλής οργάνωσης είναι πολλά. Όντας καλά οργανωμένο, το παιδί της σχολικής ηλικίας θα επιτύχει γρηγορότερα τους στόχους του και θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό είναι κάτι που θα το διευκολύνει και αργότερα στη ζωή του.

Όταν οι γονείς διαφωνούν στη διαπαιδαγώγηση – Πεδίο μάχης;

Αρκετές φορές, οι γονείς έχουν διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις για την ανατροφή και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Τα παιδιά μεγαλώνοντας μαθαίνουν να έρχονται αντιμέτωπα με μια απαραίτητη διαδικασία για την εξέλιξη και την ανάπτυξή τους.

Πώς να βάλετε το παιδί σας για ύπνο σε 100 απλά βήματα

Κανένας γονιός δεν είναι τέλειος. Καθημερινά δοκιμαζόμαστε σε πολλά επίπεδα και το βράδυ... δίνουμε ρεσιτάλ υπομονής και αγάπης! Αν είστε γονιός μικρού παιδιού θα γελάσετε, αλλά αν είστε γονιός μεγάλου παιδιού... θα νοσταλγήσετε...

5 θυσίες για το... καλό σας!

Όταν γίνεσαι γονιός, λένε όλοι, πρέπει να ξεχάσεις την παλιά σου ζωή. Πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα και να αφοσιωθείς πλήρως στα παιδιά σου. Όταν, μάλιστα, γίνεσαι μαμά, η ζωή σου -λένε- οφείλει να αλλάξει ακόμα περισσότερο.

copyright © 2019 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange