Κάθε χρόνο την πατάτε. Έχετε φορέσει τα αθλητικά σας, με μπόλικη οδοντόκρεμα μέσα. Έχουν υποκριθεί ότι χτύπησαν και σας έκοψαν τη χολή. Έχουν εξαφανίσει το κινητό σας και νομίζατε ότι το χάσατε. Φέτος θα είναι η σειρά σας!

 

Εμείς σας δίνουμε 10+1 ιδέες για πλάκες:

1. Ένα ωραίο ξεκίνημα με τηγανητό αυγό με πατάτες. Μόνο που αντί για αυγό θα έχετε βάλει γιαούρτι με ένα κομμάτι ροδάκινο κομπόστα και αντί για πατάτες, μήλο κομμένο σε φετούλες!

2. Ετοιμάστε ένα γράμμα, δήθεν απεσταλμένο από το σχολείο τους, που σας ενημερώνει για όλες τις αταξίες τους!

3. Βάλτε στο γάλα τους χρώμα ζαχαροπλαστικής και ρωτήστε έξαλλη: «Ποιος το έκανε αυτό;» Σιγά σιγά η ιστορία με την μπλε αγελάδα ή το εξωγήινο φαντασματάκι που άλλαξε το χρώμα στο γάλα θα φτάσει στα αυτιά όλων των συμμαθητών τους πριν θυμηθούν ότι είναι 1η Απριλίου!

4. Γεμίστε τα παπούτσια τους με βαμβάκι ή με κάποιο άλλο υλικό και προσποιηθείτε την ανήξερη.

5. Μεταφέρετέ τα καθώς κοιμούνται σε άλλο σημείο! Θα ξυπνήσουν και θα αναρωτιούνται τι τους συνέβη.

6. Γράψτε στο χαρτί της τουαλέτας ένα πρωταπριλιάτικο μήνυμα. Πρωινό γέλιο, εξασφαλισμένο!

7. Γεμίστε την ντουλάπα τους με μπαλόνια. Όταν θα την ανοίξουν για να πάρουν τα ρούχα τους θα βρεθούν μπροστά σε μια χρωματιστή έκπληξη!

8.Τυλίξτε το πόδι σας με επίδεσμο, κάντε ότι πονάτε και βάλτε τα να ετοιμάσουν πρωινό και να αναλάβουν όλα τα πρωινά καθήκοντα.

9. Μία πρόσκληση από τον αγαπημένο τους blogger/youtuber. Εννοείται ότι θα τους συμβουλεύει να διαβάζουν περισσότερο τα μαθήματα του σχολείου!

10. Αλλάξτε τη ζυγαριά από κιλά σε pounds. Τέρμα τα πατατάκια και οι σοκολάτες, αυτόματα.

11. Στρώστε τα κρεβάτια τους, στην αντίθετη κατεύθυνση. Λίγο πριν κοιμηθούν, αυτή θα είναι και η τελευταία πλάκα της ημέρας!

 

Καλό μήνα!

 


  Το διαβάσαμε εδώ