ΗΛΙΚΙΑ 25 +    ΑΡΘΡΑ

Αναβλητικότητα: Ένας καλός τρόπος να σαμποτάρετε τον εαυτό σας!

Η αναβλητικότητα παρουσιάζει υψηλή συσχέτιση με την αναποφασιστικότητα, την αδυναμία να λάβει κανείς σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του και να αποδεχτεί τις συνέπειες που απορρέουν από αυτές.

Η σημασία του να δείχνεις ευγνωμοσύνη

Εκτιμώντας όλα τα μικρά πράγματα που μας συμβαίνουν, γινόμαστε πιο ευτυχισμένοι και παίρνουμε ενέργεια για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Το μικρό ψέμα φέρνει το μεγάλο

Εξελικτικά δεν μας βοηθά. Γιατί λοιπόν το ψέμα υπάρχει στη ζωή μας; Είναι ένα «εργαλείο» κοινωνικής επιβίωσης που γίνεται όλο και βολικότερο όσο πιο συχνά το χρησιμοποιούμε...

Ο ύπνος δυναμώνει τη μνήμη μας

Είναι πλέον γεγονός ότι το συναίσθημά μας για κάτι, επηρεάζει τον τρόπο που ο εγκέφαλος επεξεργάζεται την πληροφορία, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τα 6 είδη «τοξικών» ανθρώπων που κάθε μαμά οφείλει ν’ αποφεύγει!

Σε γενικές γραμμές, ως «τοξικοί» χαρακτηρίζονται οι άνθρωποι που με κάποιο τρόπο περνούν «διπλά» μηνύματα βάζοντας τους άλλους σε σκέψεις ή κάνοντάς τους να νιώθουν υποτιμημένοι ή «λίγοι» συγκριτικά με αυτούς. 

Τι είναι το εργασιακό άγχος

Το άγχος αρχίζει και αποτελεί πρόβλημα όταν έχουμε συνέπειες στο σωματικό επίπεδο και όταν η συμπεριφορά μας αρχίζει και δυσχεραίνει την καθημερινότητα μας, τη σχέση με τον εαυτό μας και ως εκ τούτου και με τους άλλους ανθρώπους γύρω μας. 

Πέντε είδη βαρεμάρας

Οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι δεν πλήττουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Αντιθέτως έχουν εντοπίσει πέντε διαφορετικούς τύπους ανίας. Ο τελευταίος, ο οποίος ανακαλύφθηκε πρόσφατα, θεωρείται μάλιστα ο πιο ανησυχητικός.

Ζούμε ο καθένας στον κόσμο του

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει να λένε για κάποιον «Άφησέ τον αυτόν, ζει στον κόσμο του» και συνήθως η φράση ειπώνεται με τόνο απαξιωτικό. Κι αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πως ο καθένας από μας ζει σ’ ένα κόσμο δικό του.

Δουλειά και παράλληλα σπουδές. Δεν είναι ακατόρθωτο!

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, είναι πολύ συνηθισμένο οι φοιτητές να δουλεύουν για να πληρώσουν τις σπουδές τους. Υπάρχει τρόπος να συνυπάρχουν δουλειά και σπουδές έτσι ώστε να προχωρήσουμε παρακάτω για ένα καλύτερο αύριο.

Όταν το ζευγάρι τσακώνεται για τα οικονομικά

Είναι γεγονός πως η οικονομική κρίση πρωταγωνιστεί τον τελευταίο καιρό σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Μια κρίση που, όχι μόνο επηρεάζει τον τρόπο ζωής, τις δραστηριότητές μας, την καθημερινή μας επιβίωση, αλλά δυστυχώς και μια κρίση που φαίνεται να έχει επιπτώσεις στην κοινωνική και προσωπική μας ζωή.

copyright © 2019 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange