ΗΛΙΚΙΑ 25 +    ΑΡΘΡΑ

Δύσκολα κόβονται οι κακές συνήθειες. Είναι όμως εφικτό!

Όλοι μας έχουμε κακές συνήθειες. Τις ξεκινάμε μιμούμενοι τους γύρω μας και τις μετατρέπουμε σε τρόπο ζωής ασυνείδητα. Υπάρχουν κάποιες συνήθειες που δεν μας κάνουν καλό αλλά δεν μας βλάπτουν και ανεπανόρθωτα. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες που καλό θα ήταν να τις κόβαμε μαχαίρι.

Οι συνήθειες που αμελούμε και που συνθέτουν μια ευτυχισμένη σχέση

Τελικά το πρότυπο σε όλα είναι ο παππούς και η γιαγιά κι αυτό διόλου τυχαίο δεν είναι. Υπάρχει ωραιότερη εικόνα από ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να περπατά χέρι – χέρι; Αυτά είναι τα μυστικά των ευτυχισμένων αυτών ζευγαριών, που ξέρουν τι θα πει πραγματική αγάπη, που νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και που όταν κάτι χαλάει, δεν το παρατούν, αλλά το φτιάχνουν, μαζί.

Κάθε ηλικία έχει τη... μουσική της

Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν έπειτα από μεγάλη μελέτη ότι τα μουσικά γούστα του ανθρώπου αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ζωής του και ακολουθούν πέντε φάσεις - «κλειδιά». Κατά τον ειδικούς, η πρώτη μουσική ηλικία του ανθρώπου έχει ως στόχο την ανεξαρτησία ενώ η επόμενη την αποδοχή των άλλων ανθρώπων.

Σταμάτα οτιδήποτε κάνεις αυτή τη στιγμή, πιάσε το τηλέφωνο και τηλεφώνησε στη μαμά σου!

Hey you. Yes, you. Call your mother. Today, not tomorrow. Don’t wait for her birthday. Or next Tuesday. Or once a week on Saturday. Or tonight. Call her now. Don’t wait around for Mother’s Day.

Πώς φροντίζω τους γονείς με άνοια

Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε παιδιού που συνειδητοποιεί πως ο γονιός του δεν είναι πια "παντοδύναμος" και "αυτόνομος", όπως έδειχνε όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς, η πάροδος της ηλικίας αφήνει τα σημάδια της στο σώμα και οδηγεί σε φυσική έκπτωση όλων των λειτουργιών.

Πώς θα έχεις σιδερωμένα ρούχα χωρίς να σιδερώνεις!

Πάντα υπάρχουν πουκάμισα ή ρούχα που τσαλακώνονται στην ντουλάπα και και το καταλαβαίνουμε πολλές φορές την τελευταία στιγμή, όταν έχουμε ήδη ντυθεί. Μην αγχώνεστε και αφήστε τη σιδερώστρα στη θέση της!

3 βασικές συνήθειες των δυστυχισμένων ανθρώπων

Πέρα από σημαντικά γεγονότα ή σταθερές στη ζωή μας που μπορούν να καθορίσουν την ψυχολογία μας, ο τρόπος που οι ίδιοι αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητά μας μπορεί σίγουρα να επηρεάσει το πόσο ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι νιώθουμε.

6 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στην επόμενη συνέντευξη για δουλειά

Στις συνεντεύξεις σου κάνουν τόσες ερωτήσεις, σε περνάνε από χίλια κύματα, από ψυχολογικά τεστ, από διάφορα στάδια συνεντεύξεων, τσεκάρουν τα social media σου κι όλα αυτά, για να δουν αν τους κάνεις. Και αν τελικά δε σου κάνουν αυτοί, τι γίνεται;

Μπορείς να μεγαλώσεις σωστά τα παιδιά σου όταν είσαι ένας πληγωμένος ενήλικας;

Η μαγεία του να μεγαλώνεις παιδιά όταν νιώθεις πληγωμένος σαν ενήλικας, είναι ότι τα παιδιά σου σε ανατρέφουν όσο τα ανατρέφεις κι εσύ. Οι αγνές τους ψυχούλες σε θεραπεύουν απ' όσα σε πλήγωσαν και σαν αποτέλεσμα η πίστη σου στα καλά πράγματα αποκαθίσταται.

6 λόγοι για τους οποίους κάθε γυναίκα πρέπει να ταξιδέψει μια φορά μόνη

“Ταξιδεύεις μόνη από επιλογή”, λένε, “γιατί θέλεις ν' ανακαλύψεις τον κόσμο χωρίς να επηρεάζεσαι από τα γούστα, τις προτιμήσεις, ακόμη και τις προκαταλήψεις του φίλου ή του συντρόφου σου. Κάπως έτσι, ένα μοναχικό ταξίδι μπορεί εύκολα να γίνει ταξίδι αυτογνωσίας.

copyright © 2018 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange