ΗΛΙΚΙΑ 25 +    ΑΡΘΡΑ

5 δικαιολογίες που σ' εμποδίζουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου

Όλοι ανεξαιρέτως έχουμε συγκρατήσει τον εαυτό μας εξαιτίας κάποιας δικαιολογίας. Θα είναι δύσκολο; Θα είναι ακριβό; Θα είναι επικίνδυνο; Αν κάνουμε το πρώτο βήμα, θα διαπιστώσουμε ότι τα εμπόδια δεν βρίσκονται παρά μόνο στο κεφάλι μας.

Τα χαρακτηριστικά των μεγάλων ηγετών

Όταν λέμε μεγάλοι ηγέτες εννοούμε τους ανθρώπους που ανοιγούν το δρόμο με όραμα για να περπατήσουν και όλοι οι υπόλοιποι. Τι είναι αυτά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν;

Το "καλό παιδί" επιτρέπεται να θυμώνει;

Το καλό παιδί είναι εκείνο που δε λέει ποτέ όχι και που δε ζητάει τίποτα. Οι ευγενικές αυτές ψυχές δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν ποτέ κανέναν και είναι πάντα πρόθυμοι και εξυπηρετικοί καθώς και παραχωρούν τα προνόμιά τους στους άλλους.

Η έννοια της ευτυχίας

Ευτυχία δεν σημαίνει «είμαι χαρούμενη όλη την ημέρα», αλλά η αίσθηση του ότι δεν είσαι χαμένος στον κόσμο, η εσωτερική ηρεμία που νιώθεις επειδή βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο.

Γάμος: 10 πράγματα που είναι και 10 που δεν είναι

Ο γάμος δεν είναι για δειλούς και φυγόπονους. Απαιτεί πολύ σκληρή προσπάθεια. Να είσαι παντρεμένος σημαίνει να μην μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς τον άλλον.

Πρόληψη ενάντια στο Αλτσχάϊμερ

Το πόσο σημαντικό αποδεικνύεται σε δυσμενείς οικονομικά περιόδους το να έχει προνοήσει κανείς κρατώντας κάποια χρήματα στην άκρη για μία δύσκολη στιγμή, το γνωρίζουμε όλοι. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται όμως, κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην περίπτωση του εγκεφάλου. 

copyright © 2018 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange