ΗΛΙΚΙΑ 25 +    ΑΡΘΡΑ

Αυτά είναι τα 10 περιζήτητα επαγγέλματα για το 2017

Το LinkedIn, κάνοντας ανάλυση σε δισεκατομμύρια δεδομένα που έχει στη διάθεσή του, κατέληξε στις 10 πιο δημοφιλείς δεξιότητες που ζητούν περισσότερο οι εργοδότες σε 14 χώρες του κόσμου.

Μια χαρούμενη μαμά... για τη νέα χρονιά!

Οι υποσχέσεις για τη νέα χρονιά πρέπει να είναι εφικτές και στα μέτρα μας, με πρωταρχικό στόχο να είμαστε καλά κυρίως με τον εαυτό μας, καθώς τα παιδιά είναι ευτυχισμένα και χαρούμενα μονάχα όταν η μαμά τους νιώθει ευχαριστημένη και γεμάτη από τη ζωή.

Το «σύνδρομο της μαμάς»

Έχετε διαρκώς την τάση να προστατεύετε, να φροντίζετε, να κανακεύετε ή και να καθοδηγείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε;

8 ερωτήσεις για να κάνουμε συχνά στον εαυτό μας σχετικά με την οικονομία

Αν σκεφτείς ότι βάζοντας στην άκρη 3 ευρώ την μέρα, στο τέλος του χρόνου θα έχεις μαζέψει περίπου 1.100 ευρώ, τότε καταλαβαίνεις, πώς μια μικρή συνήθεια μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Γιατί έχουμε πονοκέφαλο μετά το αλκοόλ και το ξενύχτι και πώς να το αποφύγουμε

Ο εγκέφαλός μας είναι περίπου 70% νερό και η αφυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε “συρρίκνωση” του εγκεφάλου, το οποίο είναι αυτό που προκαλεί τον πόνο.

Η απόλαυση του να είσαι γονιός!

Όταν είσαι γονιός, απλά δεν έχεις τη «πολυτέλεια» να μιζεριάζεις ακόμη και για τα πιο σοβαρά προβλήματα που μπορεί να έχει η ζωή σου. Τα παιδιά σου γίνονται το καλύτερο αντικαταθλιπτικό σου με μακροχρόνια, ευεργετικά αποτελέσματα!

Η ευεργετική επίδραση των ζώων στην υγεία μας

Τα ζώα μπορούν να μας τροφοδοτούν με θετικά συναισθήματα χωρίς εμείς να χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω από το να τα εντάξουμε στην καθημερινή μας φροντίδα, όπως για κάθε άλλο μέλος της οικογένειας μας.

Ξεκόλλα: 16 τρόποι να δώσεις κίνητρα στον εαυτό σου όταν σ' έχει πάρει από κάτω

Aν μπορείς να δεσμευτείς να κάνεις ένα μικρό βήμα τη φορά για να πας τον στόχο σου παρακάτω, ακόμα και κάτι που θα πάρει 5 λεπτά κάθε ημέρα, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο στόχος σου θα γίνει πραγματικότητα.

10 συμβουλές για εργαζόμενες μαμάδες

Προφανώς και δεν προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα μέσα στη μέρα, προφανώς και θα θέλατε η μέρα να έχει 34 ώρες, από τις οποίες κάποιες να είναι κρυφές και αφιερωμενες μόνο στον εαυτό σας.

Η ηλιοφάνεια «βαρόμετρο» της ψυχικής μας υγείας

Οι ώρες ηλιοφάνειας σε μια περιοχή φαίνεται ότι αποτελούν τη σημαντικότερη παράμετρο του καιρού σε ό,τι αφορά την καλή ψυχική υγεία, σύμφωνα με τη νέα μελέτη. Άλλες μεταβλητές του καιρού όπως η θερμοκρασία, η ρύπανση ή η βροχή δεν φάνηκε να παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο.

copyright © 2019 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange