ΗΛΙΚΙΑ 18 - 25    ΑΡΘΡΑ

Μια χαρούμενη μαμά... για τη νέα χρονιά!

Οι υποσχέσεις για τη νέα χρονιά πρέπει να είναι εφικτές και στα μέτρα μας, με πρωταρχικό στόχο να είμαστε καλά κυρίως με τον εαυτό μας, καθώς τα παιδιά είναι ευτυχισμένα και χαρούμενα μονάχα όταν η μαμά τους νιώθει ευχαριστημένη και γεμάτη από τη ζωή.

8 ερωτήσεις για να κάνουμε συχνά στον εαυτό μας σχετικά με την οικονομία

Αν σκεφτείς ότι βάζοντας στην άκρη 3 ευρώ την μέρα, στο τέλος του χρόνου θα έχεις μαζέψει περίπου 1.100 ευρώ, τότε καταλαβαίνεις, πώς μια μικρή συνήθεια μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Γιατί έχουμε πονοκέφαλο μετά το αλκοόλ και το ξενύχτι και πώς να το αποφύγουμε

Ο εγκέφαλός μας είναι περίπου 70% νερό και η αφυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε “συρρίκνωση” του εγκεφάλου, το οποίο είναι αυτό που προκαλεί τον πόνο.

Η απόλαυση του να είσαι γονιός!

Όταν είσαι γονιός, απλά δεν έχεις τη «πολυτέλεια» να μιζεριάζεις ακόμη και για τα πιο σοβαρά προβλήματα που μπορεί να έχει η ζωή σου. Τα παιδιά σου γίνονται το καλύτερο αντικαταθλιπτικό σου με μακροχρόνια, ευεργετικά αποτελέσματα!

Η ευεργετική επίδραση των ζώων στην υγεία μας

Τα ζώα μπορούν να μας τροφοδοτούν με θετικά συναισθήματα χωρίς εμείς να χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω από το να τα εντάξουμε στην καθημερινή μας φροντίδα, όπως για κάθε άλλο μέλος της οικογένειας μας.

6 λόγοι που επιβεβαιώνουν πως είναι τέλειο να είσαι φοιτητής τα Χριστούγεννα!

Τώρα που είσαι φοιτητής, αισθάνεσαι πως τα Χριστούγεννα δεν θα είναι ξανά τόσο συναρπαστικά όπως παλιά, όταν ήσουν 10; Ξανασκέψου το!

Ξεκόλλα: 16 τρόποι να δώσεις κίνητρα στον εαυτό σου όταν σ' έχει πάρει από κάτω

Aν μπορείς να δεσμευτείς να κάνεις ένα μικρό βήμα τη φορά για να πας τον στόχο σου παρακάτω, ακόμα και κάτι που θα πάρει 5 λεπτά κάθε ημέρα, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο στόχος σου θα γίνει πραγματικότητα.

Στην κουζίνα του φοιτητή

Βασικό στοιχείο της καθημερινότητας του φοιτητή είναι το κομμάτι της διατροφής. Τι πρέπει να έχει στο ψυγείο και στα ντουλάπια του για να μπορεί να φτιάξει το καθημερινό του φαγητό;

Πώς να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του παιδιού σας

Όλοι οι γονείς αγχωνόμαστε όταν συμβαίνουν διάφορα στη ζωή (ή το μυαλό) του παιδιού μας και τα κρατάει μυστικά. Μάθετε πώς να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του και να γίνετε εσείς ο έμπιστος γονιός όπου θα καταφεύγει το παιδί για να μοιραστεί τα μικρά και μεγάλα μυστικά του!

10 συμβουλές για εργαζόμενες μαμάδες

Προφανώς και δεν προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα μέσα στη μέρα, προφανώς και θα θέλατε η μέρα να έχει 34 ώρες, από τις οποίες κάποιες να είναι κρυφές και αφιερωμενες μόνο στον εαυτό σας.

copyright © 2019 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange