ΗΛΙΚΙΑ 18 - 25    ΑΡΘΡΑ

Τα χαρακτηριστικά των μεγάλων ηγετών

Όταν λέμε μεγάλοι ηγέτες εννοούμε τους ανθρώπους που ανοιγούν το δρόμο με όραμα για να περπατήσουν και όλοι οι υπόλοιποι. Τι είναι αυτά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν;

Πώς να προσαρμοστείς στη φοιτητική ζωή;

Σαν φοιτητής, πρέπει εκτός από το γνωστικό αντικείμενο να μάθεις να διαχειρίζεσαι κι ένα σωρό άλλα θέματα που μέχρι χθες σου ήταν άγνωστα. Εδώ, θα βρεις μερικές ιδέες για να το πετύχεις ευκολότερα.

Το "καλό παιδί" επιτρέπεται να θυμώνει;

Το καλό παιδί είναι εκείνο που δε λέει ποτέ όχι και που δε ζητάει τίποτα. Οι ευγενικές αυτές ψυχές δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν ποτέ κανέναν και είναι πάντα πρόθυμοι και εξυπηρετικοί καθώς και παραχωρούν τα προνόμιά τους στους άλλους.

Σπουδές στην Ελλάδα ή στο Eξωτερικό ;

Με ποιά κριτήρια μπορεί ένας νέος σήμερα να πάρει μια τόσο σοβαρή απόφαση; Ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά και θέτοντας στον εαυτό του μερικές σημαντικές ερωτήσεις, μπορεί να βρει λύση σ'αυτό το δίλλημα. 

Τα στάδια της εφηβικής ανάπτυξης

L'adolescenza è una fase della vita caratterizzata da cambiamenti profondi, sia dal punto di vista fisico che emozionale e comportamentale; i cambiamenti solitamente cominciano prima nelle femmine (intorno ai 12 anni) e dopo nei maschi (intorno ai 13 anni), terminano intorno ai 18 anni, ed hanno alla loro base processi fisiologici.

copyright © 2018 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange