ΗΛΙΚΙΑ 18 - 25    ΑΡΘΡΑ

Αγωνία... και η ζωή περνάει!

Τι μου συμβαίνει όταν αγωνιώ συνεχώς; Μήπως προσπαθώ κάτι ν' αποφύγω; Aς ζήσουμε το παρόν χωρίς ν'αγωνιούμε για τα πιο εξωφρενικά πράγματα. Η ζωή είναι πολύ ωραία για να τη σπαταλάμε με αρνητικές σκέψεις.

10 κόλπα για να μάθεις οποιαδήποτε ξένη γλώσσα

Υπάρχουν 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μάθεις ευκολότερα μια ακόμη ξένη γλώσσα. 

Σα βγεις στον πηγαιμό για φοιτητής...

Ο φοιτητής που φεύγει από το σπίτι, κι ας μην το αντιλαμβάνεται στην αρχή, είναι ο πιο τυχερός από όλους. Είναι εκείνος που θα βιώσει περισσότερο την αλλαγή, το βήμα προς τη νέα ζωή του.

Ποια επαγγέλματα θα έχουν ζήτηση την επόμενη δεκαετία;

Πώς μπορεί ένας νέος να σχεδιάσει το επαγγελματικό του μέλλον σε μια χώρα που γνωρίζει την ύφεση επί μία επταετία; Με ποια εφόδια θα πρέπει να εξοπλιστεί ώστε να αρχίσει να φτιάχνει εγκαίρως ένα ελκυστικό βιογραφικό και σε ποιον κλάδο θα κατευθυνθεί;

Γιατί τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο;

Όταν μάθεις να ελίσσεσαι και να προσαρμόζεσαι στις δυσκολίες, τότε τίποτα στη ζωή σου δεν μπορεί να σε βγάλει εκτός ορίων. Γιατί σε όποιο αδιέξοδο και αν βρεθείς, θα είσαι ικανός να βρεις εναλλακτικά μονοπάτια και λύσεις.

"Τι έμαθα σπουδάζοντας στο εξωτερικό"

Δεν είμαστε έτοιμοι όλοι την ίδια στιγμή  να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα. Έτσι και οι νέοι όταν αποφασίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό να φύγουν μακριά από το σπίτι για σπουδές μπορεί να νιώσουν αδυναμία να στηρίξουν αυτή τους την επιλογή.

10 λόγοι για να πίνεις περισσότερο νερό

Η έλλειψη νερού μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση, μια κατάσταση που δεν επιτρέπει στο σώμα να λειτουργεί κανονικά. Ακόμη και μια ελαφριά αφυδάτωση μπορεί να προκαλέσει αίσθημα κόπωσης.

Η πραγματική φιλία έχει αυτά τα 11 χαρακτηριστικά

Ο Αριστοτέλης είχε χαρακτηρίσει τους αληθινούς φίλους ως «μία ψυχή, σε δύο σώματα», αλλά τι είναι αυτό που διαχωρίζει τις παντοτινές φιλίες από τις πιο περιστασιακές;

Πώς να σταματήσω το συναισθηματικό φαγητό

Μετά από μια δύσκολη μέρα, γυρίσαμε σπίτι και δεν είχαμε όρεξη να κάνουμε τίποτα - και γι’ αυτό ανοίξαμε το ψυγείο και καταβροχθίσαμε ό,τι βρήκαμε μπροστά μας, επειδή το φαγητό μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα.

Αυτά είναι τα 10 περιζήτητα επαγγέλματα για το 2017

Το LinkedIn, κάνοντας ανάλυση σε δισεκατομμύρια δεδομένα που έχει στη διάθεσή του, κατέληξε στις 10 πιο δημοφιλείς δεξιότητες που ζητούν περισσότερο οι εργοδότες σε 14 χώρες του κόσμου.

copyright © 2019 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange