ΗΛΙΚΙΑ 18 - 25    ΑΡΘΡΑ

Οι συνήθειες που αμελούμε και που συνθέτουν μια ευτυχισμένη σχέση

Τελικά το πρότυπο σε όλα είναι ο παππούς και η γιαγιά κι αυτό διόλου τυχαίο δεν είναι. Υπάρχει ωραιότερη εικόνα από ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να περπατά χέρι – χέρι; Αυτά είναι τα μυστικά των ευτυχισμένων αυτών ζευγαριών, που ξέρουν τι θα πει πραγματική αγάπη, που νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και που όταν κάτι χαλάει, δεν το παρατούν, αλλά το φτιάχνουν, μαζί.

Κάθε ηλικία έχει τη... μουσική της

Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν έπειτα από μεγάλη μελέτη ότι τα μουσικά γούστα του ανθρώπου αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ζωής του και ακολουθούν πέντε φάσεις - «κλειδιά». Κατά τον ειδικούς, η πρώτη μουσική ηλικία του ανθρώπου έχει ως στόχο την ανεξαρτησία ενώ η επόμενη την αποδοχή των άλλων ανθρώπων.

Σταμάτα οτιδήποτε κάνεις αυτή τη στιγμή, πιάσε το τηλέφωνο και τηλεφώνησε στη μαμά σου!

Hey you. Yes, you. Call your mother. Today, not tomorrow. Don’t wait for her birthday. Or next Tuesday. Or once a week on Saturday. Or tonight. Call her now. Don’t wait around for Mother’s Day.

Πώς θα έχεις σιδερωμένα ρούχα χωρίς να σιδερώνεις!

Πάντα υπάρχουν πουκάμισα ή ρούχα που τσαλακώνονται στην ντουλάπα και και το καταλαβαίνουμε πολλές φορές την τελευταία στιγμή, όταν έχουμε ήδη ντυθεί. Μην αγχώνεστε και αφήστε τη σιδερώστρα στη θέση της!

3 βασικές συνήθειες των δυστυχισμένων ανθρώπων

Πέρα από σημαντικά γεγονότα ή σταθερές στη ζωή μας που μπορούν να καθορίσουν την ψυχολογία μας, ο τρόπος που οι ίδιοι αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητά μας μπορεί σίγουρα να επηρεάσει το πόσο ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι νιώθουμε.

6 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στην επόμενη συνέντευξη για δουλειά

Στις συνεντεύξεις σου κάνουν τόσες ερωτήσεις, σε περνάνε από χίλια κύματα, από ψυχολογικά τεστ, από διάφορα στάδια συνεντεύξεων, τσεκάρουν τα social media σου κι όλα αυτά, για να δουν αν τους κάνεις. Και αν τελικά δε σου κάνουν αυτοί, τι γίνεται;

Εφηβεία και διατροφικές διαταραχές

Όταν ο έφηβος με διατροφικές διαταραχές, αναγνωρίσει και εκφράσει τις συγκρούσεις του, παύει να χρησιμοποιεί την τροφή του προκειμένου να αρνηθεί τον εαυτό του ή τους άλλους.

Τελευταίες συμβουλές πριν την εξεταστική!

Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να πάει χαμένη η εξεταστική… και φυσικά, κανείς δε θέλει να διαβάζει Ιούλιο και Αύγουστο, αντί να απολαμβάνει τα μπάνια του! 

Ποια είναι τα παιδιά της γενιάς Z;

Μετά την γενιά των millennials –όσοι γεννήθηκαν από το 1980 έως το 1995 – η τελευταία γενιά, οι σημερινοί έφηβοι και γενιά Z είναι εκείνοι που πολύ σύντομα θα πάρουν τον κόσμο στα χέρια τους και θα επιχειρήσουν να τον φέρουν στα μέτρα τους.

Χόρχε Μπουκάϊ - πόσο μεγάλη επίδραση έχει στη ζωή μας η σχέση με τους γονείς μας

Μεταδίδοντας στα παιδιά μας τη συναισθηματική ικανότητα της αγάπης, της φροντίδας και της στήριξης των δικών μας γονιών, τους έχουμε διδάξει αυτήν την ίδια ικανότητα· τους την έχουμε μάθει.

copyright © 2018 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange