ΗΛΙΚΙΑ 6 - 13    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Πρόκειται για μια μηχανή αναζήτησης για παιδιά (έχει δημιουργηθεί με Google Custom Search γι' αυτό και μοιάζει σαν να είναι της Google). Φιλτράρει τ' αποτελέσματα από ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο για παιδιά. Ασφαλέστερο, χωρίς φυσικά ν' αντικαθιστά την επίβλεψη του γονιού. 

Δικτυακός τόπος της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης όπου μπορεί ο μαθητής/εκπαιδευτικός να δει ταινίες από διάφορες θεματικές ενότητες, ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντά του.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω τη δική μου κινούμενη εικόνα, σαν ταινία μικρού μήκους, με διαφορετικές τεχνικές όπως κολάζ, αντικείμενα, σχέδια. Βήμα-βήμα οι οδηγίες αλλά και βίντεο με παραδείγματα.

Ιδέες διακόσμησης για το παιδικό - εφηβικό δωμάτιο

http://www.home-designing.com/2015/11/super-colorful-bedroom-ideas-for-kids-and-teens

Φωτορεαλιστικές εικόνες - προτάσεις για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου έτσι ώστε να μπορεί αργότερα με μικρές παρεμβάσεις να γίνει εφηβικό. Υπέροχοι συνδυασμοί χρωμάτων, ιδέες για αποθηκευτικούς χώρους, απλά έπιπλα για να κατασκευάσετε εύκολα και έξυπνη εργονομία σε λίγα τετραγωνικά.

Χρήσιμες πληροφορίες για μεγαλύτερη ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο. Εδώ μπορείτε ακόμα να βρείτε έτοιμες "φιλικές συμβάσεις" για τη χρήση του κινητού και του υπολογιστή ανάλογα με την ηλικία τους.

Περιλαμβάνει όλα τα σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε μορφή pdf, τα βιβλία μαθητή σε επεξεργάσιμη html μορφή και πάνω από 100 e-books εμπλουτισμένα με διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό.

Πιάσε Συχνότητα

http://www.greekradios.gr/

Όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στην Ελλάδα με μια ματιά. Αν θέλεις να χαλαρώσεις ή να χορέψεις, να νανουρίσεις το μωρό σου ή να κάνεις πάρτυ. Αρκεί να διαλέξεις διάθεση και ν'αφεθείς στο ρυθμό που αγαπάς.

Εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ενημέρωση για μικρούς και μεγάλους. Ο μαγικός κόσμος της φύσης μέσα από τη ματιά της επιστήμης σε πέντε τμήματα: Ζωολογικό, Βοτανικό, Ανθρωπολογικό, Παλαιοντολογικό - Γεωλογικό και Ορυκτολογικό. 

Νational Geographic για παιδιά

http://kids.nationalgeographic.com/

Βίντεο, παιχνίδια και πληροφορίες για όλα τα ζωάκια που μπορείτε να φανταστείτε! Απλά επιλέξτε την κατηγορία και το μέρος που ζουν και θα μάθετε τα πάντα γι'αυτά.

Εδώ μπορείτε να μάθετε βήμα-βήμα να παίζετε σκάκι αν είστε αρχάριοι ή να βελτιώσετε την τεχνική σας αν ήδη γνωρίζετε. Θα βρείτε βίντεο με οδηγίες και πολλές παρτίδες για εξάσκηση. Ενδιαφέρον και πολύ χαλαρωτικό!

copyright © 2024 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange