ΗΛΙΚΙΑ 2 - 6    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Πρόκειται για μια μηχανή αναζήτησης για παιδιά (έχει δημιουργηθεί με Google Custom Search γι' αυτό και μοιάζει σαν να είναι της Google). Φιλτράρει τ' αποτελέσματα από ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο για παιδιά. Ασφαλέστερο, χωρίς φυσικά ν' αντικαθιστά την επίβλεψη του γονιού. 

Πώς μπορώ να δημιουργήσω τη δική μου κινούμενη εικόνα, σαν ταινία μικρού μήκους, με διαφορετικές τεχνικές όπως κολάζ, αντικείμενα, σχέδια. Βήμα-βήμα οι οδηγίες αλλά και βίντεο με παραδείγματα.

Δημιουργική απασχόληση στο σπίτι

http://www.letsfamily.gr/el/creative_time

Παραμύθια, χειροτεχνίες και έξυπνα παιχνίδια για να μην βαριέται το μικρό σας. Δημιουργικές ιδέες για μαμάδες και μπαμπάδες που απολαμβάνουν να παίζουν με τα παιδιά τους.

Ψάχνεις babysitter ;

https://www.paramana.eu/

Ελληνικό site με αρκετές εγγραφές και στην πόλη μας. Χρήσιμο για τις εργαζόμενες μαμάδες που ψάχνουν μια βοηθό για το παιδί τους. Με φωτογραφίες, βιογραφικά και εξειδικευμένες πληροφορίες.

Πιάσε Συχνότητα

http://www.greekradios.gr/

Όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στην Ελλάδα με μια ματιά. Αν θέλεις να χαλαρώσεις ή να χορέψεις, να νανουρίσεις το μωρό σου ή να κάνεις πάρτυ. Αρκεί να διαλέξεις διάθεση και ν'αφεθείς στο ρυθμό που αγαπάς.

Νational Geographic για παιδιά

http://kids.nationalgeographic.com/

Βίντεο, παιχνίδια και πληροφορίες για όλα τα ζωάκια που μπορείτε να φανταστείτε! Απλά επιλέξτε την κατηγορία και το μέρος που ζουν και θα μάθετε τα πάντα γι'αυτά.

copyright © 2024 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange