ΗΛΙΚΙΑ 13 - 18    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Χειροποίητες κατασκευές με οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Φτιάξε ένα ρολόι από δίσκο βινυλίου, ένα βάζο με ντεκουπάζ ή ένα ...παλτό για το σκύλο σου!

Δικτυακός τόπος της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης όπου μπορεί ο μαθητής/εκπαιδευτικός να δει ταινίες από διάφορες θεματικές ενότητες, ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντά του.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω τη δική μου κινούμενη εικόνα, σαν ταινία μικρού μήκους, με διαφορετικές τεχνικές όπως κολάζ, αντικείμενα, σχέδια. Βήμα-βήμα οι οδηγίες αλλά και βίντεο με παραδείγματα.

Ποιός ήχος σε χαλαρώνει περισσότερο; Της βροχής, του ανέμου, των κυμάτων, ή μήπως ο ήχος από τα ξύλα που σιγοκαίουν στη φωτιά; Διάλεξε και αφέσου να μεταφερθείς εκεί που ονειρεύεσαι. Αν θέλεις ν'αποκοιμηθείς μ'αυτό, μπορείς να ρυθμίσεις πότε να σταματήσει.

Νιώσε σαν πιανίστας!

http://touchpianist.com/

Αν είσαι πιανίστας, μπορείς ν'ακούσεις απίθανα κομμάτια. Αν πάλι δεν είσαι... μπορείς εύκολα να παίξεις αυτά τα απίθανα κομμάτια! Αρκεί να βρεις το ρυθμό και ν'ακολουθήσεις τη ροή. Είναι χαλαρωτικό!

Ιδέες διακόσμησης για το παιδικό - εφηβικό δωμάτιο

http://www.home-designing.com/2015/11/super-colorful-bedroom-ideas-for-kids-and-teens

Φωτορεαλιστικές εικόνες - προτάσεις για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου έτσι ώστε να μπορεί αργότερα με μικρές παρεμβάσεις να γίνει εφηβικό. Υπέροχοι συνδυασμοί χρωμάτων, ιδέες για αποθηκευτικούς χώρους, απλά έπιπλα για να κατασκευάσετε εύκολα και έξυπνη εργονομία σε λίγα τετραγωνικά.

Χρήσιμες πληροφορίες για μεγαλύτερη ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο. Εδώ μπορείτε ακόμα να βρείτε έτοιμες "φιλικές συμβάσεις" για τη χρήση του κινητού και του υπολογιστή ανάλογα με την ηλικία τους.

Περιλαμβάνει όλα τα σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε μορφή pdf, τα βιβλία μαθητή σε επεξεργάσιμη html μορφή και πάνω από 100 e-books εμπλουτισμένα με διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό.

Πιάσε Συχνότητα

http://www.greekradios.gr/

Όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στην Ελλάδα με μια ματιά. Αν θέλεις να χαλαρώσεις ή να χορέψεις, να νανουρίσεις το μωρό σου ή να κάνεις πάρτυ. Αρκεί να διαλέξεις διάθεση και ν'αφεθείς στο ρυθμό που αγαπάς.

Εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ενημέρωση για μικρούς και μεγάλους. Ο μαγικός κόσμος της φύσης μέσα από τη ματιά της επιστήμης σε πέντε τμήματα: Ζωολογικό, Βοτανικό, Ανθρωπολογικό, Παλαιοντολογικό - Γεωλογικό και Ορυκτολογικό. 

copyright © 2024 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange