ΗΛΙΚΙΑ 18 - 25    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Χειροποίητες κατασκευές με οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Φτιάξε ένα ρολόι από δίσκο βινυλίου, ένα βάζο με ντεκουπάζ ή ένα ...παλτό για το σκύλο σου!

Κέντρο Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης με σκοπό τη δημιουργία και δωρεάν προσφορά στους φοιτητές, τους επαγγελματίες επιστήμονες και το ευρύτερο κοινό, διαδικτυακών μαθημάτων.

Δικτυακός τόπος της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης όπου μπορεί ο μαθητής/εκπαιδευτικός να δει ταινίες από διάφορες θεματικές ενότητες, ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντά του.

Ποιός ήχος σε χαλαρώνει περισσότερο; Της βροχής, του ανέμου, των κυμάτων, ή μήπως ο ήχος από τα ξύλα που σιγοκαίουν στη φωτιά; Διάλεξε και αφέσου να μεταφερθείς εκεί που ονειρεύεσαι. Αν θέλεις ν'αποκοιμηθείς μ'αυτό, μπορείς να ρυθμίσεις πότε να σταματήσει.

Οποιοδήποτε είδος ξένης ταινίας κι αν προτιμάτε θα το βρείτε εδώ μαζί μ' ένα trailer και μια κριτική. Νέες κυκλοφορίες και οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Μπορείτε ακόμα και να προτείνετε μια ταινία που είδατε και σας άρεσε.

Νιώσε σαν πιανίστας!

http://touchpianist.com/

Αν είσαι πιανίστας, μπορείς ν'ακούσεις απίθανα κομμάτια. Αν πάλι δεν είσαι... μπορείς εύκολα να παίξεις αυτά τα απίθανα κομμάτια! Αρκεί να βρεις το ρυθμό και ν'ακολουθήσεις τη ροή. Είναι χαλαρωτικό!

Εξ'αποστάσεως προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές. Για Ανθρωπιστικές Σπουδές, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Θετικές Επιστήμες, Τεχνολογία και Κοινωνικές Επιστήμες. Το όνειρο, επιτέλους πραγματοποιείται !

Πιάσε Συχνότητα

http://www.greekradios.gr/

Όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στην Ελλάδα με μια ματιά. Αν θέλεις να χαλαρώσεις ή να χορέψεις, να νανουρίσεις το μωρό σου ή να κάνεις πάρτυ. Αρκεί να διαλέξεις διάθεση και ν'αφεθείς στο ρυθμό που αγαπάς.

Στίχοι ξενόγλωσσων τραγουδιών απ' όλα τα είδη μουσικής. Για να σιγοτραγουδάτε τ'αγαπημένα σας κομμάτια σωστά και να το απολαμβάνετε! Για του πιο τολμηρούς, μια ... έμπνευση για να γράψουν τους δικούς τους στίχους!

Εδώ μπορείτε να μάθετε βήμα-βήμα να παίζετε σκάκι αν είστε αρχάριοι ή να βελτιώσετε την τεχνική σας αν ήδη γνωρίζετε. Θα βρείτε βίντεο με οδηγίες και πολλές παρτίδες για εξάσκηση. Ενδιαφέρον και πολύ χαλαρωτικό!

copyright © 2024 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange