ΗΛΙΚΙΑ 25 +    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Εδώ μπορείτε να μάθετε βήμα-βήμα να παίζετε σκάκι αν είστε αρχάριοι ή να βελτιώσετε την τεχνική σας αν ήδη γνωρίζετε. Θα βρείτε βίντεο με οδηγίες και πολλές παρτίδες για εξάσκηση. Ενδιαφέρον και πολύ χαλαρωτικό!

Λέσχες ανάγνωσης για ανήσυχους αναγνώστες

http://www.ekebi.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=165

Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου προτείνει λέσχες ανάγνωσης που διοργανώνονται και στην δική μας πόλη, αλλά και ιδέες για να δημιουργήσουμε τη δική μας λέσχη ανάγνωσης με την παρέα μας.

Αγγλόφωνη ιστοσελίδα με τα 10 καλύτερα, από το πιο απλό μέχρι το πιο εξωφρενικό που μπορείς να φανταστείς. Τα 10 πιο βαρετά μαθήματα του σχολείου αλλά και τα 10 καλύτερα πανεπιστήμια. Και πολλά άλλα!

Απευθύνεται σε παρέες που θέλουν να διασκεδάσουν, σε δασκάλους και μαθητές αλλά και σ' επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν μια εναλλακτική παρουσίαση.

Στην ιστοσελίδα του Πεζοπορικού Ομίλου Ηρακλείου μπορείτε να βρείτε απίστευτες διαδρομές που δεν φανταστήκατε ότι υπάρχουν και να περάσετε αξέχαστα Σαββατοκύριακα με την παρέα σας στη φύση.

Στην ιστοσελίδα του Ορειβατικού Συλλόγου Ηρακλείου μπορείτε να βρείτε ιδέες για εξορμήσεις στη φύση καθώς και σχολές αναρίχησης και ορειβασίας. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

copyright © 2019 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange