ΗΛΙΚΙΑ 13 - 18    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Στίχοι ξενόγλωσσων τραγουδιών απ' όλα τα είδη μουσικής. Για να σιγοτραγουδάτε τ'αγαπημένα σας κομμάτια σωστά και να το απολαμβάνετε! Για του πιο τολμηρούς, μια ... έμπνευση για να γράψουν τους δικούς τους στίχους!

Εδώ μπορείτε να μάθετε βήμα-βήμα να παίζετε σκάκι αν είστε αρχάριοι ή να βελτιώσετε την τεχνική σας αν ήδη γνωρίζετε. Θα βρείτε βίντεο με οδηγίες και πολλές παρτίδες για εξάσκηση. Ενδιαφέρον και πολύ χαλαρωτικό!

Λέσχες ανάγνωσης για ανήσυχους αναγνώστες

http://www.ekebi.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=165

Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου προτείνει λέσχες ανάγνωσης που διοργανώνονται και στην δική μας πόλη, αλλά και ιδέες για να δημιουργήσουμε τη δική μας λέσχη ανάγνωσης με την παρέα μας.

Απευθύνεται σε παρέες που θέλουν να διασκεδάσουν, σε δασκάλους και μαθητές αλλά και σ' επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν μια εναλλακτική παρουσίαση.

Στην ιστοσελίδα του Πεζοπορικού Ομίλου Ηρακλείου μπορείτε να βρείτε απίστευτες διαδρομές που δεν φανταστήκατε ότι υπάρχουν και να περάσετε αξέχαστα Σαββατοκύριακα με την παρέα σας στη φύση.

Στην ιστοσελίδα του Ορειβατικού Συλλόγου Ηρακλείου μπορείτε να βρείτε ιδέες για εξορμήσεις στη φύση καθώς και σχολές αναρίχησης και ορειβασίας. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Αγγλόφωνο site με φιλικό περιβάλλον για τους εφήβους και θέμα τη χρήση αλκοόλ. Με ερωτήσεις και απαντήσεις σε στυλ κουίζ και ιδέες για το πώς να μην ενδώσεις στο αλκοόλ ακόμα κι όταν η παρέα σε σπρώχνει.

copyright © 2018 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange