ΗΛΙΚΙΑ 2 - 6    ΑΡΘΡΑ

Η απόλαυση του να είσαι γονιός!

Όταν είσαι γονιός, απλά δεν έχεις τη «πολυτέλεια» να μιζεριάζεις ακόμη και για τα πιο σοβαρά προβλήματα που μπορεί να έχει η ζωή σου. Τα παιδιά σου γίνονται το καλύτερο αντικαταθλιπτικό σου με μακροχρόνια, ευεργετικά αποτελέσματα!

5 ιδέες για να μην σας ζητούν τα παιδιά σας πολλά δώρα για τα Χριστούγεννα

Ειδικά για τα Χριστούγεννα πολλοί γονείς διατρέχουν τον κίνδυνο να ξοδέψουν παραπάνω προκειμένου να ικανοποιήσουν τα παιδιά τους. Πώς να χειριστείτε το "θέλω κι αυτό..." και να μάθετε στα παιδιά σας κάτι σημαντικό μέσα απ' αυτή τη διαδικασία;

Διαζύγιο: Τι καταλαβαίνουν τα παιδιά σε κάθε ηλικία;

Οι γονείς, γνωρίζοντας τι μπορεί να καταλάβει το παιδί τους ανάλογα με την ηλικία του, μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την κατάσταση και να το βοηθήσουν να προσαρμοστεί ευκολότερα στα νέα δεδομένα.

Μαμά... φοβάμαι!

Πολλές φορές, οι φόβοι των παιδιών προσχολικής ηλικίας μπορεί να αποτελούν περιστασιακές αντιδράσεις σε συγκεκριμένα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πώς θα προστατεύσω το παιδί μου στο αυτοκίνητο;

Το ξέρατε ότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι παιδικών καθισμάτων ανάλογα με την ηλικία και το βάρος του παιδιού; Μέχρι ποιά ηλικία πρέπει να τα χρησιμοποιούμε; Τι κάνω όταν το παιδί μου δεν βάζει τη ζώνη του; Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που σκεφτήκατε ποτέ για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

10 συμβουλές για εργαζόμενες μαμάδες

Προφανώς και δεν προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα μέσα στη μέρα, προφανώς και θα θέλατε η μέρα να έχει 34 ώρες, από τις οποίες κάποιες να είναι κρυφές και αφιερωμενες μόνο στον εαυτό σας.

Τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού

O συνωστισμός, η φασαρία κι η κίνηση των γιορτών έχουν και κάποιο «τίμημα», κυρίως εάν το παιδί σας είναι ακόμα μικρό. Γι' αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα, για να είστε όλοι χαρούμενοι κατά τη διάρκεια των γιορτών. 

Η δύναμη της μουσικής

Όταν «εκθέτουμε» το παιδί στον πολιτισμό, αποκτά μια γεύση για τα πράγματα στη ζωή που θα τροφοδοτούν την ψυχή του. Η μουσική κάνει ακριβώς αυτό.

Η παιδική παχυσαρκία δεν οφείλεται μόνο στο φαγητό!

Τρεις νέες έρευνες επισημαίνουν ότι η παιδική παχυσαρκία δεν είναι μόνο θέμα υπερβολικού φαγητού, έλλειψης σωματικής άσκησης ή κακού μεταβολισμού.

copyright © 2018 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange