ΗΛΙΚΙΑ 0 - 2    ΑΡΘΡΑ

Θέλω το μωρό μου να κοιμάται με πρόγραμμα

Πώς θα εκπαιδεύσω το μωρό μου να κοιμάται έτσι ώστε κι εκείνο ν'αναπτύσσεται σωστά κι εγώ να έχω την απαραίτητη ενέργεια για να το φροντίσω.

Ανάπτυξη λόγου

Μιλήστε με τα παιδιά σας, είναι  πολύ σημαντικό. Τα παιδιά χρειάζονται τις συζητήσεις για να μαθαίνουν. Στην πραγματικότητα τους αρέσει πολύ να μιλάνε, ειδικά στα ζώα! Υπάρχουν παντού ευκαιρίες για να χτίσετε δημιουργικές συζητήσεις! Όταν είστε στο σπίτι και προετοιμάζετε το μεσημεριανό σας, όταν παίζετε στην αυλή, όταν πηγαίνετε μια βόλτα με το αυτοκίνητο.

Κεφάλαιο «πεθερά»

Η σχέση πεθεράς και νύφης είναι σημαντική, γι’ αυτό και αξίζει κάθε προσπάθεια να τη βελτιώσετε αν υπάρχουν προβλήματα ώστε να γίνει όσο πιο καλή γίνεται. Όποια κι αν είναι η σχέση σας όμως, είτε είναι φιλική, είτε είναι κακή, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ότι η πεθερά σας είναι η μητέρα του συντρόφου σας και γιαγιά των παιδιών σας. 

Υγιή παιδιά από κούνια

Il decalogo per i genitori arriva dal Congresso di Milanopediatria. Le 10 regole puntano a uno stile di vista sano, non solo dal punto di vista sanitario ma anche intellettivo e comportamentale

Επικίνδυνες ουσίες για το μωρό μου

Τα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά για το μωρό σας, σας κάνουν να νομίζετε ότι τα έχει ανάγκη αλλά στην πραγματικότητα είναι γεμάτα τοξικά συστατικά που κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιείτε φυσικά προϊόντα και έλαια όπως το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο, το λάδι καρύδας και το σαπούνι χωρίς άρωμα. Δείτε ποιες είναι οι χημικές ουσίες που πρέπει να αποφεύγετε κατά την αγορά των βρεφικών προϊόντων.

copyright © 2018 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange