ΗΛΙΚΙΑ 0 - 2    ΑΡΘΡΑ

Παιδιά στο κρεβάτι των γονιών; Πώς θα κόψεις τη συνήθεια

Το μικρό σου θέλει να κοιμάται μαζί σας; Η συνήθεια με τα παιδιά στο κρεβάτι των γονιών είναι συχνή, αλλά υπάρχουν λύσεις για να την αντιμετωπίσεις.

Μια χαρούμενη μαμά... για τη νέα χρονιά!

Οι υποσχέσεις για τη νέα χρονιά πρέπει να είναι εφικτές και στα μέτρα μας, με πρωταρχικό στόχο να είμαστε καλά κυρίως με τον εαυτό μας, καθώς τα παιδιά είναι ευτυχισμένα και χαρούμενα μονάχα όταν η μαμά τους νιώθει ευχαριστημένη και γεμάτη από τη ζωή.

Η απόλαυση του να είσαι γονιός!

Όταν είσαι γονιός, απλά δεν έχεις τη «πολυτέλεια» να μιζεριάζεις ακόμη και για τα πιο σοβαρά προβλήματα που μπορεί να έχει η ζωή σου. Τα παιδιά σου γίνονται το καλύτερο αντικαταθλιπτικό σου με μακροχρόνια, ευεργετικά αποτελέσματα!

Διαζύγιο: Τι καταλαβαίνουν τα παιδιά σε κάθε ηλικία;

Οι γονείς, γνωρίζοντας τι μπορεί να καταλάβει το παιδί τους ανάλογα με την ηλικία του, μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την κατάσταση και να το βοηθήσουν να προσαρμοστεί ευκολότερα στα νέα δεδομένα.

Πώς θα προστατεύσω το παιδί μου στο αυτοκίνητο;

Το ξέρατε ότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι παιδικών καθισμάτων ανάλογα με την ηλικία και το βάρος του παιδιού; Μέχρι ποιά ηλικία πρέπει να τα χρησιμοποιούμε; Τι κάνω όταν το παιδί μου δεν βάζει τη ζώνη του; Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που σκεφτήκατε ποτέ για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Όταν το μωρό σου λέει "σ'αγαπώ"

Μην ξεχνάς ότι για το μωρό σου είσαι κάτι σαν ... ροκ σταρ! Δεν έχει σημασία αν έχεις λείψει μια ώρα, ή μερικά λεπτά. Η ικανοποίησή του όταν σε βλέπει, παραμένει αμετάβλητη.

10 συμβουλές για εργαζόμενες μαμάδες

Προφανώς και δεν προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα μέσα στη μέρα, προφανώς και θα θέλατε η μέρα να έχει 34 ώρες, από τις οποίες κάποιες να είναι κρυφές και αφιερωμενες μόνο στον εαυτό σας.

Τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού

O συνωστισμός, η φασαρία κι η κίνηση των γιορτών έχουν και κάποιο «τίμημα», κυρίως εάν το παιδί σας είναι ακόμα μικρό. Γι' αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα, για να είστε όλοι χαρούμενοι κατά τη διάρκεια των γιορτών. 

Το ωράριο του μωρού

Αν και τις πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε -πέρα από το να οπλιστείτε με υπομονή-, αφού το νεογέννητο κοιμάται όταν θέλει κι όποτε θέλει, μπορείτε να βοηθήσετε το βιολογικό ρολόι του μωρού να συντονιστεί.

copyright © 2018 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange