ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΧΕΣΕΙΣ

ΠΡΟΒΟΛΗ

Γιατί δεν θα έπρεπε να ζητάμε τη βοήθεια του άντρα μας (αλλά να τη θεωρούμε δεδομένη)

Αυτό που οι ξένοι αποκαλούν “mental load”, το πνευματικό βάρος δηλαδή που προκαλεί το άγχος, αποδεδειγμένα το κουβαλούν οι μαμάδες πολύ περισσότερο. Και ξέρουμε όλοι πως όταν μια μαμά δεν είναι καλά, όλη η οικογένεια δεν είναι καλά.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι συνήθειες που αμελούμε και που συνθέτουν μια ευτυχισμένη σχέση

Τελικά το πρότυπο σε όλα είναι ο παππούς και η γιαγιά κι αυτό διόλου τυχαίο δεν είναι. Υπάρχει ωραιότερη εικόνα από ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να περπατά χέρι – χέρι; Αυτά είναι τα μυστικά των ευτυχισμένων αυτών ζευγαριών, που ξέρουν τι θα πει πραγματική αγάπη, που νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και που όταν κάτι χαλάει, δεν το παρατούν, αλλά το φτιάχνουν, μαζί.

ΠΡΟΒΟΛΗ

10 λόγοι που αγαπώ περισσότερο τον σύντροφό μου (από τότε που έγινα μητέρα)

Ακόμη κι αν η αγάπη μας για το σύντροφό μας είναι πλέον δεδομένη, ακόμη κι αν κάποιες φορές νιώθουμε ότι δε μας συμπαραστέκεται όσο θα θέλαμε, αν το δούμε θετικά πάντα υπάρχουν κάποιοι λόγοι που συνεχίζουμε να αγαπάμε τον πατέρα των παιδιών μας.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Σταμάτα οτιδήποτε κάνεις αυτή τη στιγμή, πιάσε το τηλέφωνο και τηλεφώνησε στη μαμά σου!

Hey you. Yes, you. Call your mother. Today, not tomorrow. Don’t wait for her birthday. Or next Tuesday. Or once a week on Saturday. Or tonight. Call her now. Don’t wait around for Mother’s Day.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Πώς τα παιδιά δείχνουν την αγάπη τους

Η αλήθεια είναι ότι δεν ακούμε όσο θα θέλαμε τα παιδιά μας να μας λένε "σ'αγαπώ", και ειδικά τα πιο μικρά σε ηλικία, δεν συνηθίζουν να εκφράζονται με λέξεις. Αντίθετα, έχουν τον τρόπο τους να μας δείχνουν την αγάπη τους με πράξεις.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Χόρχε Μπουκάϊ - πόσο μεγάλη επίδραση έχει στη ζωή μας η σχέση με τους γονείς μας

Μεταδίδοντας στα παιδιά μας τη συναισθηματική ικανότητα της αγάπης, της φροντίδας και της στήριξης των δικών μας γονιών, τους έχουμε διδάξει αυτήν την ίδια ικανότητα· τους την έχουμε μάθει.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Γιατί τα παιδιά πρέπει να μας βλέπουν ερωτευμένους

Με το που γεννιούνται τα παιδιά, γίνονται η νούμερο ένα προτεραιότητά μας και αυτό είναι –εν μέρει- το σωστό. Εν μέρει, γιατί πολλές φορές είμαστε τόσο απορροφημένοι από το να καλύψουμε τις ανάγκες των παιδιών, που παραμελούμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τον σύντροφό μας.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Είσαι ελεύθερη; Να πώς θα βρεις τον κατάλληλο για σένα!

Το να ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοιχτά, δεν είναι απαραιτήτως λάθος. Όμως, η εικόνα του άντρα που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου μπορεί να απέχει πολύ από την πραγματικότητα και όταν αργότερα το αντιληφθείς, θα νιώσεις πολύ πληγωμένη.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Ερωτική νοημοσύνη και γάμος

Η στοργική αγάπη αυξάνεται στο γάμο αλλά αυτό χαλάει το σεξ. Γιατί η πολλή στοργή βλάπτει το σεξ; Διότι τo σεξ είναι συνδεδεμένο με το μυστήριο και το άγνωστο, όχι με το να ξέρει ο ένας τα πάντα για τον άλλον.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Όταν το παιδί είναι στην εφηβεία ... και ο γονιός στην κλιμακτήριο

Εφηβεία και κλιμακτήριος, δύο περίοδοι στη ζωή μας, όπου η μία θεωρείται η μικρογραφία της άλλης και η επανάληψή της.

copyright © 2018 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange