ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΒΟΛΗ

21 συμβουλές για να διατηρείς ένα σπίτι απλό όταν έχεις παιδιά

Πρώτα απ’ όλα να αποδεχθούμε το προφανές: οποιαδήποτε ζωή περιέχει παιδιά πρόκειται να είναι περίπλοκη, τουλάχιστον ως ένα βαθμό. Ποτέ δεν πρόκειται να έχεις ένα απολύτως μίνιμαλ τρόπο ζωής με παιδιά στο σπίτι.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι πρώτες βουτιές με το μωρό στη θάλασσα!

Αν είστε νέα μαμά και η σκέψη, ότι θα βουτήξετε το μωρό στη θάλασσα, σας τρομάζει δείτε πώς θα απολαύσετε ένα ασφαλές μπάνιο παρέα με το μωράκι σας!

ΠΡΟΒΟΛΗ

Πώς θα έχεις σιδερωμένα ρούχα χωρίς να σιδερώνεις!

Πάντα υπάρχουν πουκάμισα ή ρούχα που τσαλακώνονται στην ντουλάπα και και το καταλαβαίνουμε πολλές φορές την τελευταία στιγμή, όταν έχουμε ήδη ντυθεί. Μην αγχώνεστε και αφήστε τη σιδερώστρα στη θέση της!

ΠΡΟΒΟΛΗ

Πώς να οργανώσετε το παιδικό δωμάτιο σύμφωνα με τη μέθοδο Μοντεσσόρι

Το παιδί μαθαίνει από τα ερεθίσματα που παίρνει από το περιβάλλον του και μέσω αυτών γίνεται ανεξάρτητο, γι’ αυτό πρέπει να το διευκολύνουμε να ανακαλύψει τον κόσμο στην καθημερινότητά του. Να πώς το θα το πετύχουμε σύμφωνα με τη μέθοδο Μοντεσσόρι.

ΠΡΟΒΟΛΗ

12+1 πράγματα που κάθε μαμά πρέπει να έχει στο αυτοκίνητό της

Όταν είσαι γονιός, πρέπει να προσαρμόζεις όλη σου τη ζωή στις απαιτήσεις του νέου σου ρόλου, με τις ανάγκες του παιδιού φυσικά να έρχονται πρώτες. Εκτός από το σπίτι, την μπάλα παίρνει και το... αυτοκίνητο που θα πρέπει να έχει όλες τις ανέσεις.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι καλύτερες συμβουλές για νέους γονείς

Σε μια προσπάθεια να δοθούν κάποιες ξεκάθαρες απαντήσεις σε κάποια από τα συνηθέστερα ερωτήματα γονιών, δείτε ποιες είναι, σύμφωνα με διάσημους -επιστήμονες και μη- γονείς, οι καλύτερες γονεϊκές συμβουλές.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Οργανωθείτε και κερδίστε χρόνο!

Όταν είσαι γονιός, συχνά φαίνεται ότι ο χρόνος σε ξεπερνά. Φαγητό, ψώνια, δραστηριότητες, συναντήσεις: τα πάντα φαίνονται δύσκολα όταν η μέρα έχει μόνο 24 ώρες!

ΠΡΟΒΟΛΗ

10 χρήσιμα tips για νέες μαμάδες

Είναι πολύ πιθανό να πάθετε μια μικρή υστερία για διάφορα πράγματα, αλλά μην ανησυχείτε: μέχρι τα πρώτα του γενέθλια θα είστε πολύ πιο χαλαρή απέναντι σε πολλά ζητήματα.

ΠΡΟΒΟΛΗ

6 απλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε την Κυριακή για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα

Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε τις Κυριακές το απόγευμα για να προετοιμαστούμε ψυχολογικά (και ουσιαστικά) για τη νέα εβδομάδα.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Η νταντά που ψάχνω

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των εργαζομένων που έχουν μικρά παιδιά είναι ο άνθρωπος που θα τα προσέχει στο σπίτι. Tι πρέπει να ξέρετε για να κάνετε σωστή επιλογή και πώς θα καταλάβετε αν το παιδί σας περνάει ή όχι καλά μαζί της.

copyright © 2018 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange