ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ - ΚΑΡΙΕΡΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΠΟΥΔΕΣ - ΚΑΡΙΕΡΑ

ΠΡΟΒΟΛΗ

Κάνε το χρόνο σύμμαχο!

Στο σημερινό γρήγορο κόσμο, ο χρόνος είναι το «κλειδί» της επιτυχίας. Γι’ αυτό, πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το χρόνο μας, με έναν τρόπο που θα εξισορροπεί την επαγγελματική και την προσωπική μας ζωή.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια

Τα φοιτητικά χρόνια δεν ισοδυναμούν για όλους ως καλοπέραση, αλλά ένα στάδιο μετάβασης απ’ το παιδί στον ενήλικα. Μετάβαση από το «τα περιμένω όλα έτοιμα» στο «δουλεύω για να μάθω και να μην έχω ανάγκη κανέναν».

ΠΡΟΒΟΛΗ

6 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στην επόμενη συνέντευξη για δουλειά

Στις συνεντεύξεις σου κάνουν τόσες ερωτήσεις, σε περνάνε από χίλια κύματα, από ψυχολογικά τεστ, από διάφορα στάδια συνεντεύξεων, τσεκάρουν τα social media σου κι όλα αυτά, για να δουν αν τους κάνεις. Και αν τελικά δε σου κάνουν αυτοί, τι γίνεται;

ΠΡΟΒΟΛΗ

Τελευταίες συμβουλές πριν την εξεταστική!

Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να πάει χαμένη η εξεταστική… και φυσικά, κανείς δε θέλει να διαβάζει Ιούλιο και Αύγουστο, αντί να απολαμβάνει τα μπάνια του! 

ΠΡΟΒΟΛΗ

Μεταπτυχιακές Σπουδές: Τι, πού και πώς;

Δεν υπάρχει σωστός λόγος να κάνει κανείς μεταπτυχιακό, αλλά κάποιοι λόγοι μπορεί να λειτουργήσουν πιο θετικά και παρακινητικά από ότι κάποιοι άλλοι, και να βάλουν τα θεμέλια για μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή και επαγγελματική πορεία.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Τα επαγγέλματα που θα “αντέξουν” στο μέλλον

Η κρίση έχει φέρει ανατροπές στην αγορά εργασίας και οι νέοι αναζητούν επαγγέλματα που θα μπορέσουν να “αντέξουν”, προκειμένου να σπάσουν το φάσμα της ανεργίας.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Σα βγεις στον πηγαιμό για φοιτητής...

Ο φοιτητής που φεύγει από το σπίτι, κι ας μην το αντιλαμβάνεται στην αρχή, είναι ο πιο τυχερός από όλους. Είναι εκείνος που θα βιώσει περισσότερο την αλλαγή, το βήμα προς τη νέα ζωή του.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Συμβουλές και λύσεις αν δεν βρίσκετε δουλειά μετά τις σπουδές

Η αγορά εργασίας αυτή τη στιγμή δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν και πολύ περισσότερο για τους νέους ανθρώπους που ολοκληρώνουν τώρα τις σπουδές τους και βγαίνουν στη βιοπάλη.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Ποια επαγγέλματα θα έχουν ζήτηση την επόμενη δεκαετία;

Πώς μπορεί ένας νέος να σχεδιάσει το επαγγελματικό του μέλλον σε μια χώρα που γνωρίζει την ύφεση επί μία επταετία; Με ποια εφόδια θα πρέπει να εξοπλιστεί ώστε να αρχίσει να φτιάχνει εγκαίρως ένα ελκυστικό βιογραφικό και σε ποιον κλάδο θα κατευθυνθεί;

ΠΡΟΒΟΛΗ

"Τι έμαθα σπουδάζοντας στο εξωτερικό"

Δεν είμαστε έτοιμοι όλοι την ίδια στιγμή  να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα. Έτσι και οι νέοι όταν αποφασίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό να φύγουν μακριά από το σπίτι για σπουδές μπορεί να νιώσουν αδυναμία να στηρίξουν αυτή τους την επιλογή.

copyright © 2018 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange