ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

ΠΡΟΒΟΛΗ

Οργανώστε σκηνικό ...Pizza Party έκπληξη!

Είτε φτιάξετε μόνη σας την πίτσα, είτε όχι, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα ατμόσφαιρα που να θυμίζει λίγο πιτσαρία στην Ιταλία! Τα παιδιά θα ξετρελαθούν, αλλά και εσείς θα το απολαύσετε!

ΠΡΟΒΟΛΗ

11 μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το παιδί σας το καλοκαίρι

Η αγάπη και η συναισθηματική έκφραση είναι τα θεμέλια της ευτυχίας! Αυτό το καλοκαίρι κάντε τη διαφορά στη ζωή του παιδιού σας αλλά και τη δική σας! Δείχνοντας καθημερινά στο παιδί σας ότι το αγαπάτε, του κάνετε το καλύτερο δώρο της ζωής του!

ΠΡΟΒΟΛΗ

Τα μυστικά ενός άπαιχτου πικ νικ

Στην πραγματικότητα, το καλύτερο πικ νικ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια αγαπημένη τοποθεσία, μια απίθανη παρέα, ένα αναπαυτικό μέρος για να καθίσετε και φυσικά, μερικές νοστιμιές! Οργανωθείτε και απολαύστε το!

ΠΡΟΒΟΛΗ

Τι σημαίνει «Φυσική Δραστηριότητα» για τα παιδιά;

Στον κόσμο των παιδιών η λέξη "φυσική δραστηριότητα" δεν υπάρχει. Ανάλογα με την ηλικία, κίνηση σημαίνει παιχνίδι, άθλημα ή και τα δύο. Σίγουρα, όμως, για μικρούς και μεγάλους η κίνηση είναι περισσότερο από όλα τρόπος ζωής.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Κάθε ηλικία έχει τη... μουσική της

Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν έπειτα από μεγάλη μελέτη ότι τα μουσικά γούστα του ανθρώπου αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ζωής του και ακολουθούν πέντε φάσεις - «κλειδιά». Κατά τον ειδικούς, η πρώτη μουσική ηλικία του ανθρώπου έχει ως στόχο την ανεξαρτησία ενώ η επόμενη την αποδοχή των άλλων ανθρώπων.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Η σημασία του παιχνιδιού για το παιδί

Ειδικοί συνδέουν προβλήµατα που είναι σε αύξηση στην παιδική ηλικία, όπως η παχυσαρκία, οι δυσκολίες προσοχής, η κατάθλιψη και το άγχος µε τη µείωση διαφόρων τύπων παιχνιδιού.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Πρωταπριλιά! 10+1 τρόποι να κάνετε πλάκα στα παιδιά!

Κάθε χρόνο την πατάτε. Έχετε φορέσει τα αθλητικά σας, με μπόλικη οδοντόκρεμα μέσα. Έχουν υποκριθεί ότι χτύπησαν και σας έκοψαν τη χολή. Έχουν εξαφανίσει το κινητό σας και νομίζατε ότι το χάσατε. Φέτος θα είναι η σειρά σας!

ΠΡΟΒΟΛΗ

12 ιδέες για να επωφεληθούμε από τον ελεύθερο χρόνο μας

Σε κάποιες φάσεις της ζωής μας,  η αλλαγή στην καθημερινότητά μας - είτε γιατί τα παιδιά φεύγουν για σπουδές, είτε λόγω αλλαγής στον εργασιακό τομέα, είτε λόγω σύνταξης - μας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Γιατί τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο;

Όταν μάθεις να ελίσσεσαι και να προσαρμόζεσαι στις δυσκολίες, τότε τίποτα στη ζωή σου δεν μπορεί να σε βγάλει εκτός ορίων. Γιατί σε όποιο αδιέξοδο και αν βρεθείς, θα είσαι ικανός να βρεις εναλλακτικά μονοπάτια και λύσεις.

ΠΡΟΒΟΛΗ

8 λόγοι για να διαβάζετε παραμύθια στα παιδιά σας

Μέσα από τα παραμύθια τα παιδιά συναντούν προκλήσεις με τις οποίες παλεύουν και οι ενήλικες: την προδοσία, τις ίντριγκες, τους τσακωμούς και τη ζήλια.

copyright © 2018 SIREN DESIGN   Ειρήνη Ρητσοπούλου

Design by Siren Design   |   Develop by WebOrange